Serveis

Els nostres serveis

Des de 1998 la marca ozestudi planteja i ofereix una línia pròpia respecte al disseny industrial (disseny de producte) i el disseny gràfic.

Amb una visió global i multidisciplinària del disseny, no ens circumscrivim a un sector concret sinó que encarem tota mena de problemàtiques susceptibles de ser solucionades mitjançant el disseny. I ho fem sempre de manera estratègica.

“Hem treballat per més de 100 clients,
desenvolupat més de 200 projectes,
hem estat premiats més d’una dotzena de vegades
i hem estat dissenyant, en conjunt, més de 70.000 hores.”

Disseny Industrial – Disseny de Producte

Dissenyem tota mena de productes per a la majoria de sectors, intentant oferir solucions innovadores sempre ajustades a les necessitats dels clients i els usuaris finals.

Podem treballar en totes i cadascuna de les etapes del disseny i desenvolupament d’un producte, des del plantejament conceptual i la gestació de la idea fins a la seva fabricació. Disposem d’un expert i ampli grup de col·laboradors, fabricants i proveïdors que ens permeten aconseguir sempre la màxima eficiència i competitivitat.

Duem a terme un procés de disseny polit i rigorós durant el qual el client, no només està informat del seu estat sinó que a més el fem partícip de les solucions perquè entenem que realment es tracta del seu projecte.

Disseny Gràfic – Comunicació

Donem solució a tota mena de necessitats de disseny gràfic, editorial i comunicació. Ho fem sempre des d’un punt de vista estratègic perquè el creixement de les marques i/o les solucions sigui ordenat i coherent.

Podem treballar tant en la creació d’imatges corporatives per a noves empreses, anàlisis i actualització de marques ja establertes, fins a naming, gestió de la comunicació, aplicacions, anuncis de premsa, publicitat, catàlegs, projectes editorials i il·lustració.

Clients

Creiem que no existeix el disseny sense encàrrec, sense un encàrrec real que estigui representat per un client i la seva concreta necessitat empresarial. Per aquest motiu, els nostres clients són l’únic motiu i sentit de la nostra feina.

Al llarg de tots aquests anys, aquestes són algunes de les moltes empreses que han confiat en nosaltres. Al costat d’elles hem crescut i recorregut part del nostre camí com a estudi independent de disseny.