Disseny en temps de crisi

Després d’aquesta crisi sanitària del COVID-19 sobrevindrà una greu crisi econòmica que ja estem sofrint. Sabem de la importància del disseny en aquestes dures circumstàncies futures i per aquest motiu, no sols no hem deixat de treballar sinó que estem fent els màxims esforços possibles atenent també, de manera solidària i altruista, projectes relacionats amb la protecció sanitària enfront del virus així com dissenyant elements de desinfecció i d’altres tipus.

Els nostres clients, lluny de frenar els projectes de disseny industrial i disseny gràfic en curs, estan més motivats que mai. Són molt conscients que necessitaran totes les “armes” possibles quan el mercat torni a operar amb major normalitat i els nous projectes són aquesta eina.

Molt es parla del disseny futur, de la societat i de les noves responsabilitats però pensem que, ara mateix, no és temps d’especular ni d’exercir papers de visionaris. Les empreses viuen una situació que requerirán de solucions assenyades i coherents, rendibles i defensables. I des de ozestudi les continuem proposant en aquesta línia.

Continuem oberts, continuem dissenyant i ho fem com sempre amb la màxima responsabilitat i el màxim compromís possible.