T’agrada veure projectes de disseny?

Per nosaltres el portfoli no és el més important. Donem prioritat a fer entendre que el disseny industrial o el disseny gràfic ofereixen una solució ajustada a cada necessitat i que, fer-se una imatge prèvia basada en projectes ja realitzats, pot distorsionar la finalitat de la nostra disciplina, almenys envers els nostres potencials clients.

Però també entenem que un estudi de disseny no pot oferir els seus serveis exclusivament des de l’ús de la paraula i que una imatge segueix tenint un valor immens.

En aquesta nova actualització web hem seleccionat i actualitzat diversos projectes que us mostrem. Després de 20 anys de trajectòria i més de 250 projectes realitzats hem volgut filtrar bastanta informació i sobretot no saturar als usuaris de la web que, en aquesta nova versió pretén tan sols ser una pàgina informativa perquè es coneguin els nostres serveis de disseny.

No obstant això, i en concret per tots aquells que no coneguin la nostra trajectòria completa, es pot seguir visitant l’històric més extens de treballs des de la nostra antiga web ozestudi V.2