No és qüestió de reinventar-se sinó d’actualitzar-se.

aniversario-ozestudi

Al final d’aquest any 2018 celebrem dues dècades en actiu al món del disseny. I per aquest 20è aniversari renovem la nostra web amb la finalitat d’acostar-nos -més i millor- a tots els nostres amics i clients.
“Veinte años no es nada….” diu aquella cançó. I potser seran pocs, però són més que suficients per saber que la nostra vigència es deu, segurament, a que hem fet les coses bé. O, almenys, més o menys bé.
Avui som per a molts un referent en el pensament i la pràctica del disseny industrial i gràfic, i tenim més il·lusió, projectes i ganes que mai. Per això creiem que no és qüestió de ‘reinventar-se’, que respondria a la constatació d’una estratègia i/o treball fallit, sinó que més aviat és qüestió simplement d’actualitzar-se. I això és el que pretenem fer amb aquest recurs online.

Seguim pensant -perquè així ho avala la nostra feina diària i la confiança que dipositen a ozestudi els nostres clients-, que la realitat que hem estat aportant al disseny segueix sent necessària. Per aquest motiu, seguirem dissenyant a la nostra manera perquè 20 anys són pocs i 20 més passen volant…

Esperem que us agradi la nova web.