Benvinguts al 2020

Arrenquem un nou any. Un nou curs ple de projectes de disseny i reptes apassionants dels quals us anirem posant al dia a mida que poguem.  Aquest 2020 tindrem oportunitat de treballar al costat de clients nous en el territori de la recerca per al sector mèdic-sanitari, un entorn en el qual les persones, si cap amb més força, són el centre de tot i en el que el disseny industrial ha d’aportar, com no podia ser d’una altra forma, humanitat.

Ens fa també molt feliços retrobar-nos novament amb vells clients amb nous reptes. Agraïm enormement que tornin a confiar en el disseny i en ozestudi per a compartir la seva mirada de futur.

Comencem aquesta etapa com si fos el primer dia del primer any. I encara que ha plogut molt des que realitzem el primer projecte de disseny, la il·lusió, les ganes i les energies són exactament les mateixes.

Benvinguts al 2020. Esperem que sigui un any ple de coses bones.