Dissenyar bé.

No tenim una web nova per avorrir. La veritat és que ens hem negat rotundament a col·locar més text del que toca, del que és habitual en nosaltres i/o d’explicar de manera super-detallada com dissenyem, com arribem a totes les nostres solucions, ja siguin de disseny industrial o disseny gràfic.

I encara que som conscients que cal explicar molt -moltíssim- la finalitat del disseny perquè és una professió que no ha gaudit (ni gaudeix) d’una divulgació correcta, si que ens agradaria, almenys, puntualitzar sintèticament el que cal per abordar un bon procés de disseny, és a dir per dissenyar bé:

  • Un bon brief basat en una necessitat real.
  • Una bona i sòlida fase d’informació.
  • Pensar molt i dibuixar menys i mai abans d’hora.
  • Plantejar les primeres propostes circumscrites a la necessitat.
  • Definir la proposta seleccionada a partir de la realitat que la farà possible.
  • Prototipar i validar.

Ja veus que fàcil, no? És així de senzill i així de complicat. I així ho vam explicar fa ben poc durant el mes de juny en les jornades Zabalik organitzades pels nostres col·legues i amics de Gauzak als quals, des d’aquí, els enviem una forta abraçada.